Steak and kidney pudding
TM6 TM5 TM31

Steak and kidney pudding

5.0 ( 5 Bewertungen )

Zutaten

Suet pastry

  • 200 g plain flour
  • 100 g suet mix (see Tips)
  • 5 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 tsp mustard powder
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 120 g cold water

Steak and kidney filling

  • 20 g oil
  • 1 brown onion cut into halves
  • 600 g gravy beef cut into pieces (3 cm)
  • 200 g lamb kidneys cut into quarters and white cores removed
  • 2 carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 tbsp tomato paste
  • 2 tbsp Worcestershire sauce
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g water
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 200 g fresh mushrooms cut into slices

Assembly

  • butter for greasing
  • 2200 g water

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
531.5 kcal / 2232.4 kJ
Eiweiß
27.4 g
Fett
31.8 g
Kohlenhydrate
32.6 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
13.8 g
Natrium
492.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte