Geräte und Zubehör
Goan prawn curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil40 g
-
garlic paste (see Tips)3 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
eschalot cut into halves50 g
-
fresh tomato cut into quarters1
-
ground turmeric¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
black mustard seeds2 tsp
-
coconut milk400 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and with tails intact (see Tips)450 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
lemons cut into wedges, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
805.2 mg
Eiweiß
28.1 g
Brennwert
1747 kJ /
415.8 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoffe
5 g
gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
8.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of India
98 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb saag
1h 30min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Balti coconut fish curry
50min
Gobi masala
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min