Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Eiweiß
- 53.8 g
- Kohlenhydrate
- 17.7 g
- Fett
- 24.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10 g
- Ballaststoffe
- 10.2 g
- Natrium
- 795 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beef tacos
25 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken chasseur
1u. 50min
Chilli con carne
40 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min