Geräte und Zubehör
Leftover Curry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Thai red curry paste100 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 Tbsp
-
tamarind paste1 Tbsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
water1400 g
-
coconut cream300 g
-
sweet potatoes sliced into discs (1-2 cm)500 g
-
mangetout sliced lengthways300 g
-
mushrooms sliced200 g
-
tenderstem broccoli100 g
-
fresh green beans trimmed75 g
-
butternut squash diced (1 cm)30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh red chillies finely sliced2
-
limes juice only2
-
fresh coriander leaves10 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
10 g
Brennwert
1950 kJ /
466 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
10 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Coconut Dhal
20 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Sweet Potato Curry
30 Min