
Geräte und Zubehör
Portuguese Fish and Potato Stew
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
cod fillets (approx. 28 oz)4 - 6
-
salt to taste
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.), divided24 oz
-
green bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
red bell peppers thinly sliced strips or rounds, divided3 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. ½ in.), divided10 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
red potatoes sliced in rounds (approx. ¼ in.)35 oz
-
white wine6 oz
-
water2 oz
-
clam juice1 ½ tbsp
-
chili powder⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
cilantro leaves only6 - 8 sprigs
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
396.2 kcal /
1657.5 kJ
Eiweiß
39.7 g
Fett
7 g
Kohlenhydrate
39.5 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
156.4 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Portugal to Greece
10 Rezepte
USA
USA