
Geräte und Zubehör
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Couscous
-
couscous8 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable stock16 oz
-
lemon1
Salmon
-
salmon fillets (approx. 5 oz ea.)4
-
ras el hanout (see Tip)1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
honey1 tsp
Soup
-
yellow onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)2 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt½ tsp
-
canned chickpeas drained, rinsed15 oz
-
harissa paste3 tbsp
-
vegetable stock16 oz
-
water6 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
pine nuts toasted, plus extra to garnish2 tbsp
-
plain Greek yogurt4 tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
669 kcal /
2799 kJ
Eiweiß
48 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
73 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
1574 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simply Steam
11 Rezepte
USA
USA