![Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7C9CBCB-A4D8-4FA9-9DEE-3FC17F68FFBE/Derivates/c4be80a8-5151-44f7-b3a6-6271ddd147e0.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 42 - 48 oz leg of lamb, boneless (2.5-3 lbs.)
- 7 garlic cloves, divided
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tbsp dried oregano
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
- 1 ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 20 oz water
-
2
tbsp beef stock paste
oder 2 tbsp vegetable stock paste - 2 dried bay leaves
- 15 oz Yukon gold potatoes, quartered, (approx. 3 lg. potatoes)
-
8 ½
oz carrots, sliced (2 in.), (approx. 4 md. carrots)
oder 8 ½ oz baby carrots - 8 oz zucchini, in pieces (2 in.), (approx. 2 zucchini)
-
6
fresh broccolini stalks
oder 6 oz broccoli florets, in pieces (1 in.), (approx. 1 lg. head) - 1 heaping tbsp all-purpose flour
- 3 ½ oz red wine
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2021 kJ / 483 kcal
- Eiweiß
- 47.2 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 22 g
- gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoffe
- 4 g
- Natrium
- 787.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Berry Mousse
4小时 50 分钟
Carnitas
Keine Bewertungen
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Keine Bewertungen
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min