Devilled Eggs
TM6

Devilled Eggs

4.9 ( 13 Bewertungen )

Zutaten

Homemade Mayonnaise

  • 250 g grapeseed oil room temperature
    oder 250 g neutral oil e.g. safflower, canola, room temperature
  • 1 egg yolk room temperature
  • 15 g white wine vinegar
    oder 15 g white vinegar
  • 1 tsp water
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground white pepper

Hard Boiled Eggs

  • 6 eggs, large cold from the fridge
  • water to fill to 1 litre mark
  • cold water to cool eggs
  • ice cubes 2 large trays

Filling

  • 7 g Dijon mustard
  • 7 g shallot minced
  • 3 - 5 drops Tabasco
    oder 1 pinch ground cayenne pepper
  • freshly ground black pepper to taste
  • salt to season, to taste
  • paprika to garnish
  • fresh chives chopped, to garnish

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
237.7 kcal / 994.5 kJ
Eiweiß
4.5 g
Fett
24.4 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Ballaststoffe
0.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Natrium
157 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte