Geräte und Zubehör
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
1 Totale recept
Zutaten
-
abrikozen, ingeblikt uitgelekt (gewicht na het uitlekken)100 g
-
abrikozen, ingeblikt uitgelekt140 g
-
volle yoghurt (3,5% vet)150 g
-
ketchup120 g
-
citroensap40 g
-
currypoeder2 tl
-
fijn zout½ tl
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Eiweiß
10 g
Brennwert
1855 kJ /
442 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
76 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Matzeballen
Pas d’évaluation
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Rijstpudding
1h
Bessenmousse
4h 50min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Pêche Melba
Pas d’évaluation
Panna cotta
6h 15min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Bessenschuim
10min