Geräte und Zubehör
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
2 porties
Zutaten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
52 g
Brennwert
2899 kJ /
693 kcal
Fett
42.5 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Halloween pompoentaart
4 Std.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min