Geräte und Zubehör
Guinean prawns
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
raw prawns, peeled and deveined1000 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground dried piri piri chilli1 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil30 g
-
onions cut in pieces150 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
cucumber peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38 g
Brennwert
924.7 kJ /
221 kcal
Fett
7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Africa
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Keine Bewertungen
Ginger Milk Curd
20 Min
Roasted Chicken with Vegetables
Keine Bewertungen
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 Min
Basic Soup Purée
Keine Bewertungen
Ginger Fried Rice
15 Min
Provençal alouettes
1 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Mint lemonade
5 Min
Chicken Nuggets
45 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 Std. 10 Min