Geräte und Zubehör
Orange couscous with steamed salmon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41 g
Brennwert
3204 kJ /
767 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Seafood rice
1 Std. 15 Min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 Std.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Steamed fish with green mash
50 Min