Geräte und Zubehör
Spinach potato soup with savoury egg custard
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Savoury egg custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
onions cut in halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks cut in slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
cream 30% fat80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8 g
Brennwert
797 kJ /
191 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Asparagus Cream Soup
25 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min