Lentil and spinach soup
TM6 TM5 TM31

Lentil and spinach soup

4.1 ( 42 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g onions cut into quarters
  • 50 g carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)
  • 50 g celery leaves washed and dried
    oder 50 g celery stalks cut into slices
  • 250 g dried lentils
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1000 g water
  • 50 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves washed and dried
    oder 200 g frozen spinach leaves defrosted and squeezed
  • 160 g rice (cooking time 16 minutes)
  • ½ tsp salt

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
451 kcal / 1887 kJ
Eiweiß
18.8 g
Fett
13.7 g
Kohlenhydrate
67.3 g
Ballaststoffe
10.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte