Geräte und Zubehör
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
3 portions
Zutaten
-
70 g smoked ham steak, cubed (see Tip)back bacon cubed (see Tip)70 g
-
extra virgin olive oil divided30 g
-
yellow onion in wedges60 g
-
carrots cut into pieces (½ cm)90 g
-
soy sauce to taste15 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
large eggs2
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
115 g long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)115 g
-
water995 g
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)115 g
-
sesame oil (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
630.1 mg
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1496.8 kJ /
357.7 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Potato Curry Soup
35 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
Spanish Rice
35 Min
Steamed Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min