Geräte und Zubehör
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Salmon, carrots and beans
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans cut in halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (optional) leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37 g
Brennwert
2144 kJ /
513 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Vegetable tortilla with chorizo
50 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Ratatouille
40 Min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 Std. 15 Min
Greek style pork stew
45 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min