Geräte und Zubehör
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (optional)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29 g
Brennwert
1047 kJ /
250 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min