Indian Vegetable Curry
TM6 TM5 TM31

Indian Vegetable Curry

4.3 ( 59 Bewertungen )

Zutaten

  • ½ tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp cardamom seeds
  • ½ tsp mustard seeds
  • 100 g onions cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 15 g fresh root ginger cut in round slices (2 mm)
  • 1 fresh red chilli small, deseeded, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground turmeric
  • 400 g coconut milk
  • 100 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 tsp salt
  • 600 g waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g carrots cut in slices (1 cm)
  • 150 g cauliflower cut in florets
  • 150 g courgettes cut in slices (1 cm)
  • 100 g frozen green peas
  • 2 sprigs fresh coriander leaves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
395 kcal / 1642 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
36 g
Ballaststoffe
6.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte