Geräte und Zubehör
Coconut rice pudding with fresh mango
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
8 portions
Zutaten
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
61.6 mg
Eiweiß
5.1 g
Brennwert
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoffe
1.7 g
gesättigte Fettsäuren
17.1 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 Min
Rice pudding
50 Min
Poached eggs
25 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Rice crackers
55 Min
Better-for-you custard
15 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Thandi
5 Min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 Std. 10 Min
Coconut rice pudding with banana
50 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min