Carrot, Orange and Ginger Soup
TM6 TM5

Carrot, Orange and Ginger Soup

4.1 ( 72 Bewertungen )

Zutaten

  • 15 - 25 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • ½ orange thin peelings of skin only
  • 225 g onions quartered
  • 480 g carrots cut in pieces
  • 35 g unsalted butter
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    oder 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 700 g water
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper or to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
145 kcal / 608 kJ
Eiweiß
1.7 g
Fett
8.2 g
Kohlenhydrate
16.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte