Steamed Cod with Vizcaina Sauce
TM6 TM5 TM31

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 ( 27 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g roasted red peppers, preserved
  • ½ tsp smoked paprika
  • 250 g onions quartered
  • 200 g red onions quartered
  • 100 g olive oil plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt
  • 100 g Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
  • 1 pinch ground cayenne pepper (optional)
  • 100 g water
  • 900 g cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
  • 1 fresh parsley leaves only, for garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
360 kcal / 1507 kJ
Eiweiß
34.2 g
Fett
21.8 g
Kohlenhydrate
6.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte