Geräte und Zubehör
Gluten free pasta
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
613.7 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1020.4 kJ /
243 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
8.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
44.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Crème brûlée
7 Std.
Béarnaise sauce
10 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free scones
30 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min