Gluten free birthday sponge cake

Gluten free birthday sponge cake

3.4 42 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices

Zutaten

Sponge
  • butter for greasing
  • raw sugar
    220 g
  • eggs room temperature
    6
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • cream of tartar
    1 ½ tsp
  • gluten free cornflour
    130 g
Cream cheese frosting
  • cream cheese softened
    250 g
  • unsalted butter cut into pieces, softened
    100 g
  • pure icing sugar
    200 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tbsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 slice

Natrium 194.9 mg
Eiweiß 5.6 g
Brennwert 1461.5 kJ / 347.9 kcal
Fett 16.7 g
Ballaststoffe 0.1 g
gesättigte Fettsäuren 10 g
Kohlenhydrate 44.9 g

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