Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Eiweiß
- 48.9 g
- Kohlenhydrate
- 16.5 g
- Fett
- 19.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoffe
- 10.4 g
- Natrium
- 400.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Chicken velouté meal
40 min
All-in-one chicken dinner
50min