Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Eiweiß
- 48.9 g
- Kohlenhydrate
- 16.5 g
- Fett
- 19.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoffe
- 10.4 g
- Natrium
- 400.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Butter chicken
55 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min.
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5 min.
Chicken velouté meal
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min