Butter chicken
TM6 TM5

Butter chicken

3.6 ( 376 Bewertungen )

Zutaten

  • 2 tbsp cumin seeds
  • 2 tbsp fennel seeds
  • 2 garlic cloves
  • 2 cm piece fresh ginger peeled
  • 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
  • 100 g butter cut into pieces
  • 1 tbsp olive oil
  • 350 g ripe tomatoes cut into quarters
  • 150 g raw cashew nuts
  • 50 g water
  • 1000 g skinless chicken thigh fillets cut into cubes (4 cm)
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp chilli powder (optional)
  • 1 - 2 tsp garam masala
  • 1 tsp ground turmeric
  • ¼ - ½ tsp salt to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
646 kcal / 2702.9 kJ
Eiweiß
31 g
Fett
53.6 g
Kohlenhydrate
16.1 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
22.2 g
Natrium
514.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte