Geräte und Zubehör
Corned beef with mustard sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
oil for greasing
-
water1500 g
-
whole cloves4
-
malt vinegar50 g
-
corned beef silverside900 - 1200 g
-
Kent pumpkin peeled and cut into pieces (5-6 cm)400 - 500 g
-
frozen green peas150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
sauerkraut drained (see Tip)300 - 400 g
Mustard sauce
-
unsalted butter30 g
-
plain flour30 g
-
milk300 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
wholegrain mustard1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
760.7 mg
Eiweiß
53.5 g
Brennwert
1962.1 kJ /
467.2 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Custard
10 Min
Mashed potatoes
40 Min
Steamed rice
25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min