Geräte und Zubehör
Coconut and cinnamon teff porridge
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
-
teff120 g
-
full cream milk200 g
-
cinnamon quill1
-
pitted dates cut into pieces30 g
-
water400 g
-
salt¼ tsp
-
banana cut into slices, to serve1
-
coconut flakes to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
364.2 mg
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
1512 kJ /
360 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
9.1 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
54.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Almond thins
25 Min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 Std. 10 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 Std. 30 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min