Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad

4.2 6 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 3 Std. 55 Min
6 portions

Zutaten

Gorgonzola panna cotta
  • full cream milk
    400 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • agar agar powder (see Tips)
    ¾ tsp
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)
    90 g
Pear and walnut salad
  • macadamia oil
    30 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • mixed salad greens
    100 g
  • pear cut into halves, cored and cut into thin slices
    1
  • walnuts
    50 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 402.5 kcal / 1690.5 kJ
Eiweiß 9.7 g
Fett 36.3 g
Kohlenhydrate 9.9 g
Ballaststoffe 1.6 g
gesättigte Fettsäuren 16.4 g
Natrium 340.4 mg

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