Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Eiweiß
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 8.9 g
- Fett
- 38.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.6 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
- Natrium
- 1315.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2j 15 menit
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Steamed greens with lemon feta
20min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min