Geräte und Zubehör
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
15 pieces
Zutaten
Tofu mayonnaise
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
silken tofu150 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
miso paste2 tsp
-
English mustard½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Broccoli bites
-
water500 g
-
broccoli florets250 - 300 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)100 g
-
brown onion (approx. ¼ onion)40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
macadamia oil2 tsp
-
wholemeal breadcrumbs (see Tips)80 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
282.2 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
455.3 kJ /
108.4 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smart snacking
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min