Geräte und Zubehör
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.549 g
Brennwert
1652 kJ /
393 kcal
Fett
27.014 g
Ballaststoffe
1.971 g
Kohlenhydrate
34.015 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Crème brûlée
7 Std.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Almond thins
25 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Brandy cream
15 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min