Geräte und Zubehör
Smashed pea and bean dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
375 g
Zutaten
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (optional) to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
87.6 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
466.9 kJ /
110.9 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
French dressing
5 Min
Hommus
15 Min
Guacamole
10 Min
Coleslaw
10 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min