Geräte und Zubehör
Smashed pea and bean dip
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
375 g
Zutaten
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (optional) to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
87.6 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
466.9 kJ /
110.9 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Hommus
15 Min
Basil pesto
10 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Spiced roasted mixed nuts
25 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Miso coleslaw
20 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Curried carrot and ginger soup
40 Min