
Geräte und Zubehör
Smashed pea and bean dip
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
375 g
Zutaten
-
water500 g
-
fresh green peas shelled, or frozen grean peas100 g
-
fresh broad beans shelled, or frozen broad beans50 g
-
fresh edamame beans shelled, or frozen edamame beans (in shells)50 g
-
garlic cloves2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
avocado flesh only1
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)50 g
-
lemon juice to taste1 tsp
-
horseradish cream (optional) to taste½ - 1 tsp
Nährwerte pro 50 g
Brennwert
110.9 kcal /
466.9 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Natrium
87.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cypriot grain salad
45 Min
Miso coleslaw
20 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 Std. 25 Min
Hommus
15 Min
Basil pesto
10 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 Std. 25 Min
Vitality truffles
25 Min
Japanese-style dressing
5 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min