Geräte und Zubehör
Cider-Kipstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1126 mg
Eiweiß
287.6 g
Brennwert
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Fett
250.5 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
68.2 g
Kohlenhydrate
64.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen