Geräte und Zubehör
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 portie
Zutaten
-
witte wijn50 g
-
spek, elk soort12 sneetje
-
uien in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (4 cm)300 g
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (4 cm)450 g
-
olie om te bakken
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
honing15 g
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
peper, gemalen¾ tl
-
basmati rijst250 g
-
peterselie, vers gehakt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1221.5 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
2419.8 kJ /
578.3 kcal
Fett
29.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
47.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Drie soorten melk cake
2 Std.
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen