Geräte und Zubehör
Ossenstaart Shepherd's Pie
Zubereitung 30 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Ossenstaart
-
olijfolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
gele ui in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 mm)150 g
-
selder in stukjes gesneden (2 mm)100 g
-
tomatenpuree50 g
-
rode wijn350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
laurierblad, gedroogd1
-
verse tijmblaadjes3 takjes
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
ossenstaart in stukjes gesneden (3 cm)1500 g
Aardappel en prei topping
-
water800 g
-
bloemige aardappelen in stukken gesneden (2 cm)800 g
-
prei in de lengte gehalveerd en in stukken gesneden (1 cm)250 g
-
melk25 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden25 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
107620.1 mg
Eiweiß
417.9 g
Brennwert
23552.7 kJ /
5629.2 kcal
Fett
301.4 g
Ballaststoffe
34.6 g
gesättigte Fettsäuren
118.3 g
Kohlenhydrate
240.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
30 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen