Geräte und Zubehör
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
carrots cut into chunks300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (optional) to garnish4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39.4 g
Brennwert
2360 kJ /
564 kcal
Fett
35 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
UAE 2025
4 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Mint lemonade
5 Min
Mango frozen yogurt
5 Min
Cooking Long Pasta
Keine Bewertungen
Grated Cheddar Cheese
5 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 Min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Sous-vide Miso Aubergine
40 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min