Geräte und Zubehör
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
861.9 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min