Geräte und Zubehör
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
359.8 kcal /
1505.2 kJ
Eiweiß
11.5 g
Fett
7.7 g
Kohlenhydrate
61.5 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
861.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Risottata
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Keine Bewertungen
Butter Chicken
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Pesto met basilicum
Keine Bewertungen