Geräte und Zubehör
KL Hokkien Noodles
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
100 g boneless chicken thighs, cut in strips (1cm)pork shoulder loin cut in strips (1cm)100 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour (starch) plus extra 1 tbsp1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
garlic cloves peeled4
-
cooking oil60 g
-
prawn shell50 g
-
water300 g
-
garlic cloves4
-
shallots120 g
-
chicken stock powder1 tsp
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce15 g
-
cabbage sliced (2cm)150 g
-
choy sum stems and leaves separated100 g
-
500 g udon noodlesnoodles tai lok mee500 g
-
hot water1000 g
-
prawns, raw, medium sized peeled150 g
-
squid sliced50 g
-
sugar1 tsp
-
water2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1304.9 mg
Eiweiß
31.5 g
Brennwert
3213 kJ /
767.9 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
108.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Mango Pomelo Sago
1 Std. 30 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min