
Geräte und Zubehör
Pineapple Pork Ribs
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm), patted dry with kitchen towels500 g
-
light soy sauce10 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
cooking oil10 g
-
Morris pineapple flesh only, cut in cubes (2 cm)150 g
-
tomato ketchup70 g
-
sugar10 g
-
plum sauce homemade or store-bought10 g
-
oyster sauce10 g
-
fresh strawberries stems removed, cut in halves, to garnish3 - 4
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
253 kcal /
1059 kJ
Eiweiß
27 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
14 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
712 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Braised pork belly
55 Min