Pineapple Pork Ribs

Pineapple Pork Ribs

4.1 15 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions

Zutaten

  • pork spare ribs cut in pieces (4 cm), patted dry with kitchen towels
    500 g
  • light soy sauce
    10 g
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • cooking oil
    10 g
  • Morris pineapple flesh only, cut in cubes (2 cm)
    150 g
  • tomato ketchup
    70 g
  • sugar
    10 g
  • plum sauce homemade or store-bought
    10 g
  • oyster sauce
    10 g
  • fresh strawberries stems removed, cut in halves, to garnish
    3 - 4

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 712 mg
Eiweiß 27 g
Brennwert 1059 kJ / 253 kcal
Fett 10 g
Ballaststoffe 1 g
gesättigte Fettsäuren 3 g
Kohlenhydrate 14 g

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