Buddha's Delight
TM6 TM5

Buddha's Delight

4.9 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
  • 4 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp cornflour (starch)
  • 30 g cooking oil
  • 1 cm fresh ginger, cut in slices
  • 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
  • 120 g carrots, cut in thin slices
  • 3 Chinese red dates, pitted
  • 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
  • 20 tofu puffs, cut in halves
  • 1 tbsp oyster sauce
    oder 1 tbsp abalone sauce
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
  • 50 g sweet peas
  • 50 g dried bean curd sheet, soaked to soften
    oder 100 g wet bean curd sheets (dau ken)
  • 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (optional)
  • 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1271 kJ / 316 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
31 g
Fett
16 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Ballaststoffe
6 g
Natrium
872 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte