Geräte und Zubehör
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
water3000 g
-
glutinous rice flour250 g
-
old ginger smashed and flattened60 g
-
Chinese red dates seeds removed8 pieces
-
brown sugar150 g
-
pandan leaves tied into knots4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
13.8 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
845.2 kJ /
202 kcal
Fett
0.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
47.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 Std.
Gula Melaka Kaya
35 Min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 Std. 20 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Cereal Prawns
30 Min