Geräte und Zubehör
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
300 g
Zutaten
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
1155.8 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Summer Bolognese Bowl
Keine Bewertungen
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 Min
Chunky guacamole
10 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Easy banana muffins
30 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min