Geräte und Zubehör
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
300 g
Zutaten
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
1155.8 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
35.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Date and nut balls
20 Min
Versatile smooth soup
45 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 Min
Grain free wraps
15 Min
Energy breakfast bars
40 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Gluten free pizza dough
2 Std.