Geräte und Zubehör
Couscous with Lamb and Vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaves roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
zucchinis200 g
-
couscous300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned white chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37.6 g
Brennwert
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Fett
44.5 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Homemade miso soup
55 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
KL Hokkien Noodles
35 Min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Keine Bewertungen
Authentic Pad Thai
40 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Nasi Goreng Kampung
40 Min