Geräte und Zubehör
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
555.9 kcal /
2325.8 kJ
Eiweiß
44.8 g
Fett
24.7 g
Kohlenhydrate
34.4 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Natrium
1112.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.