Geräte und Zubehör
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
300 gram
Zutaten
-
80 g amandelen, gepeldrauwe cashewnoten80 g
-
teentje knoflook½
-
geroosterde rode paprika's ingemaakt100 g
-
olijfolie30 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt120 g
-
zoete paprikapoeder2 el
-
zout1 tl
-
brood geroosterd10 - 12 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 gram
Natrium
1422 mg
Eiweiß
22.9 g
Brennwert
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Fett
26.9 g
Ballaststoffe
12.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
86.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Kracht Muesli
25 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min