Geräte und Zubehör
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
red bell peppers roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)21 oz
-
garlic cloves2
-
tahini1 oz
-
ground smoked paprika1 tbsp
-
chicken breast fillet cut into 8 pieces14 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
white quinoa rinsed and drained7 oz
-
pattypan squash cut into halves9 oz
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice2 tbsp
-
baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated1
-
almonds roasted and chopped2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
63.8 mg
Eiweiß
36 g
Brennwert
2062.5 kJ /
492.5 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoffe
12.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Recipes for Diabetics
26 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Avocado Tuna Salad
5 Min
Pasta Primavera
35 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen
Sweet Potato Cheesecake Bars
Keine Bewertungen
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Beef Stroganoff
40 Min
Candied Sweet Potatoes
1 Std. 20 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min