Geräte und Zubehör
Pasta Primavera
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
lemon1
-
Parmesan cheese, cut into pieces2 oz
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
red onions cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
red bell peppers cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle1 oz
-
carrots peeled, cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
broccoli florets medium3 oz
-
3 oz zucchini, cut into pieces (¾ in.)yellow squash cut into pieces (¾ in.)3 oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
-
9 oz rotini pasta, driedpenne pasta, dried9 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
736.9 mg
Eiweiß
10.4 g
Brennwert
1113.4 kJ /
266.1 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
38.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pasta and Rice
8 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Fish and Zucchini
35min
Ramen Noodle Soup
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Noodle Kugel
55min
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Chicken Pad Thai
45min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Turkey sloppy joes
40min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min