Geräte und Zubehör
Shaved Brussels Sprouts Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Dressing
-
vegetable oil6 oz
-
lemon juice2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
1 tsp agavehoney1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
Brussels sprouts trimmed18 oz
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube1
-
red onion cut into wedges2 oz
-
dried cranberries3 oz
-
sliced almonds3 oz
-
Parmesan cheese2 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
fresh parsley, leaves only¼ bunch
-
lemon cut into wedges to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
741 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
2950.5 kJ /
705.2 kcal
Fett
57.9 g
Ballaststoffe
11.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
43.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spring Garden
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Potato Curry Soup
35 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Italian Salad Dressing
5 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min