Geräte und Zubehör
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
white onion cut into strips (1 in.)4 oz
-
red bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
green bell pepper cut into strips (1 in.)4 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)1 oz
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish1 oz
-
fresh parsley, leaves only3 sprigs
-
olive oil1 ½ oz
-
lime juice1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
10 ½ oz arborio ricebomba rice10 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
salt½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
chicken broth divided28 oz
-
canned green peas drained15 oz
-
roasted red peppers drained, cut into strips
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
646.9 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1739.9 kJ /
415.8 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
54.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min