
Geräte und Zubehör
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
large eggs chilled6
-
water to fill to 1 liter mark
-
celery trimmed and cut into quarters7 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
mayonnaise1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
extra virgin olive oil½ - 1 oz
-
pickled capers1 oz
-
raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered7 oz
-
radishes (approx. 4)5 oz
-
whole grain bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve8 oz
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
395.4 kcal /
1654.5 kJ
Eiweiß
20.1 g
Fett
23.6 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Natrium
715.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Recipes for Diabetics
26 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Conchas
3 Std. 15 Min
Yellow Dyed Eggs
55 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Red, White and Blue Frozen Lemonade
10 Min
Pan de Muerto
4 Std.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 Min
Little Bird Pancakes
40 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 Min